4 Kasım 2016 Cuma

Twitter’da Asgardia Monoloğu

Önnot: Sıralama tersinedir.
+
Son 8 Tweet'im bir Homo Posterus ağıdıdır, insan sonrası için, prototip HP benden bir requiem, ölmesinden sonra değil, doğmasından önce.
+
Oysa, Uİİ'nin 5 modülünde komünel-federe yaşam sürüp gidiyor. Astronotlar kalifiye-üstü çünkü. Gerilla gibi bağımsız karar alıyor.
+
Anarşistim. Devlete karşıyım. Devletsizliği gözlüyorum sokakta, halk rezalet. Uzay devleti taraftarı, 200 kişiyle devletsizliği anlamıyor.
+
Türkler'in kayıtlı ilk iç savaşı, devlet kurmak ve kurmamak arzusu nedeniyleydi. Kurmak istemeyenler, isteyenleri Çinli'leşmek'le suçladı.
+
Bir de, mikro-ulus denilen devletsizler var: Gümülcine, Nahcıvan, Üsküp, Adakale, Ahıska. 5 bin küsur halk, 200 küsur devlet, 4.800 fire.
+
Türkler, resmen kabul ettikleri 16, global konsensusta rahat 100 devlet batırdılar. Resmi padişah sayımız 36, gayrıresmi 40'ın üzerinde.
+
Türkiye 2. Cumhuriyet'i kuramıyor, Fransa 5.'yi tasfiye için uğraşıyor, Kürtler 1.'yi 3 bin yıldır kuramadılar: Emperyalizmin elinde 4 grup.
+
Kızdığım yok, üzüldüğüm var. Sonuçta, 5 bin yıllık Dünya Sistemi tarihte her ne olacaksa oldu. Onuncu tura girildi. Trajik, melokomedi oldu.
+
2-3 gündür yoğun bir Asgardia, Dünya'nın ilk uzay devleti metinleri yazımındayım. Türkiye'lilerin uğraştıklarına bakın bir de. Yazık.

(20 Ekim 2016)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder